Slutwebinar “Så tar vi vara på naturens värden“ 30.3.2022

Välkommen till Nordic NaBS -projektets avslutningswebinarium

30.3.2022 kl 8:30-11:00 (svenska tider) / 9:30-12:00 (finska tider)

 

Det samnordiska Nordic NABS-projektet har utvecklat naturbaserade servicemodeller som lämpar sig för nordliga förhållanden, samt förstärkt samarbete mellan naturföretag och aktörer inom social, hälsovårds- och pedagogiska sektorn. Nu är det dags att dela resultaten av vårt utvecklingsarbete samt goda erfarenheter med alla som är intresserade av naturbaserade tjänster och det välbefinnande de producerar!

Webbseminariet erbjuder praktiska tips om hur man producerar och anskaffar naturbaserade tjänster. Våra experter presenterar resultaten av servicedesignprocesser och affärsplanering som genomförs med entreprenörer, samt resultaten av Social Return On Investment (SROI) bedömningar av naturbaserade tjänster. Webbseminariet ger idéer och praktisk information för företagaren som producerar naturbaserade tjänster och för dem som planerar sin affärsverksamhet, samt för aktörer inom SoHä- och pegagogiska sektorn.

Webinariet anordnas via Zoom. Tillfället är tvåspråkigt och det finns även en simultantolkning på finska eller på svenska enligt presentationsspråket.

Program

Facebook event

Webinar inspelning & dess stavning
Webbseminariebilder & Ann-Mari Ruisniemes bilder