Luontoarvot hyvinvoinnin lähteenä -loppuwebinaari 30.3.2022

Tervetuloa Nordic NaBS -hankkeen loppuwebinaariin

30.3.2022 klo 9:30-12:00 (Suomen aikaa), Zoomissa

 

Yhteispohjoismaisessa Nordic NaBS -hankkeessa on kehitetty pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvia luontoperustaisia palvelumalleja ja yhteistyötä alan yritysten sekä sote- ja kasvatusalan toimijoiden välillä. Nyt on tullut aika jakaa kehittämistyömme tuloksia ja hyviä kokemuksia kaikille luontoperustaisista palveluista ja niiden tuottamasta hyvinvoinnista kiinnostuneille!

Webinaarissa kuullaan käytännön vinkkejä luontoperustaisten palvelujen tuottamisesta ja hankkimisesta. Asiantuntijamme esittelevät yrittäjien kanssa toteutettujen palvelumuotoiluprosessien ja liiketoimintasuunnittelun tuloksia sekä luontoperustaisesta palvelusta laadittujen Social Return On Investment (SROI) -laskelmien tuloksia. Webinaari tarjoaa ideoita ja käytännön tietoa luontolähtöisiä palveluita tuottaville yrittäjille, yritystoimintaa suunnitteleville sekä sote- ja kasvatusalan toimijoille.

Webinaari toteutetaan Zoomissa. Tilaisuus on kaksikielinen, ja tarjolla on simultaanitulkkaus joko suomeksi tai ruotsiksi esityskielen mukaan.

Webinaarin ohjelma

Facebook-tapahtuma

Loppuwebinaarin tallenne & sen litterointi
Webinaarin diat & Ann-Mari Ruisniemen diat