Kansainväliset työpajat Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa


Kansainväliset työpajat ovat hyvä foorumi yhteisille aloitteille ja oppimiselle eri Pohjoismaissa. Jakamalla tietoja, kokouksia ja jaettuja kokemuksia edistetään omaa toimintaa Green Care -palvelussa. Kansainväliset työpajat suunnitellaan alla esitetyllä tavalla;

• 2019; Norja.

• 2021 (kevätkausi); Ruotsi

• 2021 (syksykausi); Suomi.


Norja, Mo i Rana 7–10.10.2019

Seminaarin aikana tutkittiin norjalaista tapaa suorittaa palveluja Green Care -palvelussa eri maatiloilla, ns. Inn på Tunet -toimintaa. Työpaja pidettiin lokakuussa 2019 kauniissa Mo I Ranan kaupungissa. Mukana oli yhteensä 30 henkilöä Ruotsista, Norjasta ja Suomesta. Maatilakäynnin aikana saimme lisätietoja Tunet-majatalosta. Työpaja mahdollisti rajat ylittävän verkostoitumisen keskustelujen ja yritysesittelyjen avulla. Esitutkimusten tulokset esiteltiin ja Inn på Tunetin asiantuntija Hege Lindstrom osallistui.

Lue lisää norjalaisesta työpajasta täältä .


Ruotsi, Piteå 17-19.5.2021 

Koe ruotsalainen tapa suorittaa luontopohjaisia ​​palveluita, ns. Green Care ja Nature-Supported Rehabilitation (NUR). Työpaja järjestetään keväällä 2021 Piteåssa, Pohjois-Ruotsissa.

Luomme rajat ylittävää toimintaa ja jaamme tietoa Green Care -palvelun kehittämisestä.

Lue lisää ruotsalaisesta työpajasta täältä.


Suomen syksy 2021

Työpaja esittelee erilaisia ​​Green-care-palveluja ja inspiraatiota siitä, miten voimme toteuttaa hyvinvoinnin luonnossa. Työpaja on suunniteltu syksyllä 2021 Pohjois-Suomeen.

Rakennamme yhteisiä verkostoja ja tarjoamme tietoa palvelujen kehittämiseksi vihreässä hoidossa itsenäisille ammatinharjoittajille sekä terveydenhuollon, sosiaalihoidon ja koulutusalan toimijoille.

Lue lisää suomalaisesta työpajasta täältä.