Kansainväliset työpajat Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa


Kansainväliset työpajat ovat hyvä foorumi yhteisille aloitteille ja oppimiselle Pohjoismaissa. Jakamalla tietoja ja kokemuksia edistetään omaa toimintaa Green Care -palveluissa. Kansainväliset työpajat on suunniteltu alla esitetyllä tavalla;

• Norja: 2019

• Ruotsi: kevät 2021

• Suomi: syksy 2021


Norja, Mo i Rana, 7–10.10.2019

Seminaarissa tutustuttiin norjalaiseen tapaan suorittaa Green Care -palveluita eri maatiloilla, ns. Inn på Tunet -toimintaan. Työpaja pidettiin lokakuussa 2019 kauniissa Mo I Ranan kaupungissa. Mukana oli yhteensä 30 henkilöä Ruotsista, Norjasta ja Suomesta. Maatilakäynnin aikana saimme lisätietoja Tunet-majatalosta. Työpaja mahdollisti rajat ylittävän verkostoitumisen keskustelujen ja yritysesittelyjen avulla. Esitutkimusten tulokset esiteltiin. Inn på Tunetin asiantuntija Hege Lindstrom osallistui myös seminaariin.

Lue lisää norjalaisesta työpajasta täältä.


Ruotsi 17-18.5.2021 – Online työpaja

Koe ruotsalainen tapa suorittaa luontopohjaisia ​​palveluita, ns. Green Care ja Nature-Supported Rehabilitation (NUR). 

Luomme rajat ylittävää toimintaa ja jaamme tietoa Green Care -palvelun kehittämisestä.

Lue lisää ruotsalaisesta työpajasta täältä.


Suomi, Oulu, 17.9.2021 – Online

Työpaja esittelee erilaisia ​​Green-care-palveluja ja inspiraatiota siitä, miten voimme toteuttaa hyvinvointia luonnossa. 

Rakennamme yhteisiä verkostoja ja tarjoamme tietoa palvelujen kehittämiseksi Green Caressa itsenäisille ammatinharjoittajille sekä terveydenhuollon, sosiaalihoidon ja koulutusalan toimijoille.

Lue lisää suomalaisesta työpajasta täältä.

Save the date
11.2.2022 at 9.30 Nordic Green Care workshop
Online. This workshop is part 2 of this Nordic Green Care event.


Paluu etusivulle