Kansainväliset työpajat Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa


Kansainväliset työpajat ovat hyvä foorumi yhteisille aloitteille ja oppimiselle Pohjoismaissa. Jakamalla tietoja ja kokemuksia edistetään omaa toimintaa Green Care -palveluissa. Kansainväliset työpajat on suunniteltu alla esitetyllä tavalla;

• Norja: 2019

• Ruotsi: kevät 2021

• Suomi: syksy 2021


Norja, Mo i Rana 7–10.10.2019

Seminaarissa tutustuttiin norjalaiseen tapaan suorittaa Green Care -palveluita eri maatiloilla, ns. Inn på Tunet -toimintaan. Työpaja pidettiin lokakuussa 2019 kauniissa Mo I Ranan kaupungissa. Mukana oli yhteensä 30 henkilöä Ruotsista, Norjasta ja Suomesta. Maatilakäynnin aikana saimme lisätietoja Tunet-majatalosta. Työpaja mahdollisti rajat ylittävän verkostoitumisen keskustelujen ja yritysesittelyjen avulla. Esitutkimusten tulokset esiteltiin. Inn på Tunetin asiantuntija Hege Lindstrom osallistui myös seminaariin.

Lue lisää norjalaisesta työpajasta täältä.


Ruotsi 17-18.5.2021 – Online työpaja

Koe ruotsalainen tapa suorittaa luontopohjaisia ​​palveluita, ns. Green Care ja Nature-Supported Rehabilitation (NUR). 

Luomme rajat ylittävää toimintaa ja jaamme tietoa Green Care -palvelun kehittämisestä.

Lue lisää ruotsalaisesta työpajasta täältä.


Suomen syksy 2021

Työpaja esittelee erilaisia ​​Green-care-palveluja ja inspiraatiota siitä, miten voimme toteuttaa hyvinvoinnin luonnossa. Työpaja on suunniteltu syksyllä 2021 Pohjois-Suomeen.

Rakennamme yhteisiä verkostoja ja tarjoamme tietoa palvelujen kehittämiseksi vihreässä hoidossa itsenäisille ammatinharjoittajille sekä terveydenhuollon, sosiaalihoidon ja koulutusalan toimijoille.

Lue lisää suomalaisesta työpajasta täältä.


Paluu etusivulle